ПРАТ "ВІННИЦЬКИЙ АБЗ"

Код за ЄДРПОУ: 02131479
Телефон: 0 (432) 66-50-50
e-mail: vindor@mail.ru
Юридична адреса: 21032, Україна, м. Вінниця, провулок Грибоєдова, 10
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про посадових осіб

Володіння акціями | Стаж роботи та освіта

Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента
 
Посадова особа фізична особа
Посада Головний бухгалтер
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Руда Iрина Григорiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АВ № 884598, виданий Гнiванський МВМ УМВС України у Вiн.обл. 23.03.2010
Рік народження 1979
Освіта вища, Вiнницький iнститут регiональної економiки та управлiння, 2001 р.
Стаж керівної роботи (років) 6
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав 01.03.2004-27.02.2005 старший бухгалтер ТОВ "Еллада-Трейд", 03.03.2005-28.03.2005 бухгалтер ПП "ЕФА-С.Т.Р.О.Й.", 28.03.2005-24.12.2005 головний бухгалтер ПП "ЕФА-С.Т.Р.О.Й.", 10.01.2006-02.04.2007 бухгалтер ТОВ "Вiндор", 02.04.2007-01.07.2008 головний бухгалтер ТОВ "Вiндор", з 07.07.2008 р. головний бухгалтер ВАТ "Вiнницький асфальтобетонний завод".
Опис До повноважень посадової особи, як головного бухгалтера, вiдноситься органiзацiя i ведення бухгалтерського облiку на пiдприємствi. Обов'язками головного бухгалтера є забезпечення ведення бухгалтерського облiку, дотримуючись єдиних методологiчних засад, встановлених Законом України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть в Українi", з урахуванням особливостей дiяльностi пiдприємства i технологiї оброблення облiкових даних, органiзацiя контролю за вiдображенням на рахунках бухгалтерського облiку всiх господарських операцiй. Розмiр рiчної заробiтної плати становить 13083,05 грн. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв члена правлiння не отримувала. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Cтаж керiвної роботи 5 рокiв, попередня посада - з 07.07.2008 р. головний бухгалтер ВАТ "Вiнницький асфальтобетонний завод".
 
Посадова особа фізична особа
Посада Голова Наглядової ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Липкань Степан Володимирович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 235690, виданий Ленiнський РВ УМВС України у Вiн.обл. 06.06.1996
Рік народження 1946
Освіта вища
Стаж керівної роботи (років) 4
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Вiцепрезидент торгово-промислової палати
Опис Голова Спостережної ради за дорученням та вiд iменi АТ пiдписує з головою правлiння контракт про найом на посаду. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв голови Наглядової ради не отримував. Cтаж керiвної роботи 3 роки, попередня посада - займає посаду вiцепрезидента торгово-промислової палати (м.Вiнниця, вул.Соборна,67). Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член Наглядової ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Лiповська Раїса Олексiївна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 001174, виданий Ленiнський РВ УМВС України у Вiн. обл. 10.08.1995
Рік народження 1948
Освіта середня спецiальна, Хмiльницьке медичне училище, 1970 р.
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Протягом своєї дiяльностi займала посади медичної сестри Вiнницької мiської клiнiчної лiкарнi №4, медичної сестри Вiнницької фiлiї Українського центрального науково-дослiдного iнституту експертизи працездатностi i органiзацiї працi iнвалiдiв, медичної сестри Северинiвського тубсанаторiю, ренген - лаборанта, лаборанта вiддiлу клiнiко-фiзиологiчних методiв дослiдження, медсестри Вiнницької фiлiї Українського центрального науково-дослiдного iнституту експертизи працездатностi i органiзацiї працi iнвалiдiв. З 2003 р. пенсiонерка.
Опис Спостережна рада: - за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв укладає контракт з головою правлiння АТ; - погоджує проведення операцiй розпорядження нерухомим майном АТ, балансова вартiсть якого перевищує суму еквiвалентну 2000 мiнiмальних заробiтних плат, виходячи зi ставки мiнiмальної заробiтної плати, дiючої на момент операцiї; - розглядає та затверджує звiти, якi подають Правлiння, Ревiзiйна комiсiя за квартал та рiк; - аналiзує дiї правлiння щодо управлiння АТ, реалiзацiї iнвестицiйної, технiчної та цiнової полiтики, додержання номенклатури товарiв та послуг; - виступає, у разi необхiдностi, iнiцiатором проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi АТ; - подає вищому органу АТ пропозицiї з питань дiяльностi АТ; - здiйснює iншi дiї щодо контролю за дiяльнiстю Правлiння АТ. Винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв члена Наглядової ради не отримувала. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Cтаж керiвної роботи 0 рокiв, попередня посада - з 2003 р. пенсiонерка.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член Наглядової ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Гулько Олег Якимович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 701949, виданий Ленiнський РВ УМВС України у Вiн.обл. 26.02.1998
Рік народження 1974
Освіта вища, Межрегiональна академiя управлiння персоналом, 2008 р.
Стаж керівної роботи (років) 1
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Протягом своєї дiяльностi займав посади директора ТОВ "Житловий альянс", директора з маркетингу ТОВ "Альянс". З 28.11.2008 р. - безробiтний.
Опис Спостережна рада: - за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв укладає контракт з головою правлiння АТ; - погоджує проведення операцiй розпорядження нерухомим майном АТ, балансова вартiсть якого перевищує суму еквiвалентну 2000 мiнiмальних заробiтних плат, виходячи зi ставки мiнiмальної заробiтної плати, дiючої на момент операцiї; - розглядає та затверджує звiти, якi подають Правлiння, Ревiзiйна комiсiя за квартал та рiк; - аналiзує дiї правлiння щодо управлiння АТ, реалiзацiї iнвестицiйної, технiчної та цiнової полiтики, додержання номенклатури товарiв та послуг; - виступає, у разi необхiдностi, iнiцiатором проведення позачергових ревiзiй та аудиторських перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi АТ; - подає вищому органу АТ пропозицiї з питань дiяльностi АТ; - здiйснює iншi дiї щодо контролю за дiяльнiстю Правлiння АТ. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв члена Наглядової ради не отримував. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Cтаж керiвної роботи 1 рiк, попередня посада - з 28.11.2008 р. - безробiтний.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Голова Ревiзiйної комiсiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Романюк Iнна Iванiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 566261, виданий Ленiнський РВ УМВС України у Вiн.обл. 19.09.1997
Рік народження 1973
Освіта вища
Стаж керівної роботи (років) 2
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав СПД
Опис Ревiзiйною комiсiєю проводиться перевiрка господарсько-фiнансової дiяльностi АТ, його дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв. Ревiзiйна комiсiя складає висновки на пiдставi рiчних звiтiв та балансiв. Ревiзiйна комiсiя зобов'язана вимагати скликання позачергових загальних зборiв акцiонерiв або проведення засiдання Спостережної ради АТ у разi, якщо виникла загроза iнтересам АТ або виявлено зловживання посадових осiб АТ. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв голови Ревiзiйної комiсiї не отримувала. Cтаж керiвної роботи 2 роки, попередня посада - в даний час є суб'єктом пiдприємницької дiяльностi-фiзичною особою (види дiяльностi - технiчне обслуговування та ремонт автомобiлiв, торгiвля автомобiлями, деталями та приладдям), мiсце реєстрацiї- м.Вiнниця, пров.Селянський,5 кв.18, мiсцезнаходження - Вiнницька область, м.Калинiвка, вул.Ленiна, 67. Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Директор
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Тромпiнський Вiктор Юрiйович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АА № 406154, виданий Ленiнський РВ УМВС України у Вiн.обл. 17.01.1997
Рік народження 1977
Освіта вища, Вiнницький аграрний унiверситет, спецiальнiсть "Механiзацiя сiльського господарства", квалiфiкацiя iнженер-механiк
Стаж керівної роботи (років) 4
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав Протягом своєї дiяльностi займав посади ученика тракторного вiддiлення радгоспу "Красний", оператора борошномельного цеху ПБВКП "Омега", iнженеру вiддiлу збуту, начальника дiльницi заготiвлi деревини ТОВ "Карма", начальника транспортної дiльницi ВАТ "Сiбжилстрой", водiя ТОВ "Фаетон-люкс", механiка ВАТ "Вiнницький АБЗ". З 01.10.2007 р. займав посаду головного механiка ТОВ "Вiндор".
Опис Директор Товариства: 1) органiзовує скликання та проведення чергових та позачергових загальних зборiв за рiшенням наглядової ради; 2) без довiреностi та будь-яких iнших додаткових повноважень представляє iнтереси Товариства та вчиняє вiд його iменi юридичнi та фактичнi дiї як на територiї України так i за її межами; 3) розробляє проекти рiчного бюджету, бiзнес-планiв, програм фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; 4) розробляє та затверджує поточнi фiнансово-господарськi плани i оперативнi завдання Товариства та забезпечує їх реалiзацiю; 5) вiдкриває та закриває рахунки у банкiвських установах; 6) пiдписує (видає) довiреностi, в тому числi з правом передоручення, пiдписує (укладає) будь-якi договори (контракти, угоди, правочини), в тому числi поставки, оренди, застави (iпотечнi договори), пiдряду, купiвлi-продажу, кредитнi договори та iншi, та пiдписує iншi документи вiд iменi Товариства, рiшення про укладання (видачу) яких, прийнято уповноваженим органом Товариства в межах його компетенцiї вiдповiдно до положень цього Статуту; 7) органiзовує ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства; 8) розробляє штатний розклад та затверджує правила внутрiшнього трудового розпорядку, посадовi iнструкцiї та посадовi оклади (тарифнi ставки (оклади) працiвникiв Товариства; 9) наймає та звiльняє працiвникiв Товариства, вживає до них заходи заохочення та накладення стягнень вiдповiдно до чинного законодавства України, Статуту та внутрiшнiх документiв Товариства; 10) призначає керiвникiв фiлiй та представництв Товариства; 11) визначає умови оплати працi посадових осiб фiлiй та представництв Товариства; 12) розпоряджається коштами та майном Товариства в межах, визначених цим Статутом, рiшенням загальних зборiв та наглядової ради; 13) приймає рiшення про вчинення правочину, якщо ринкова вартiсть майна або послуг, що є його предметом становить до 10 вiдсоткiв вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi Товариства; 14) в межах своєї компетенцiї видає накази i дає вказiвки, обов'язковi для виконання всiма працiвниками Товариства; 15) укладає та виконує колективний договiр. Призначає та вiдкликає осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники директора; 16) надає наглядовiй радi iнформацiю стосовно правочинiв, у вчиненi яких є заiнтересованiсть; 17) здiйснює iншi функцiї та виконує iншi дiї, якi необхiднi для забезпечення нормальної роботи Товариства, згiдно з чинним законодавством. Призначений на посаду директора за рiшенням загальних зборiв акцiонерiв 27.04.2011 р. (Протокол №1 вiд 27.04.2011 р.). Згiдно прийнятого на загальних зборах акцiонерiв 27.04.2011 р. Статуту ВАТ "Вiнницький асфальтобетонний завод", колегiальний орган управлiння замiнено на одноособовий - директор. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Рiчна заробiтна плата становить 9889,66 грн. Винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв директора не отримував. Cтаж керiвної роботи 4роки, попередня посада - з 01.10.2007 р. займав посаду головного механiка ТОВ "Вiндор". Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Акцiями не володiє.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член ревiзiйної комiсiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Токар Олександр Володимирович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АВ № 138718, виданий Ленiнський РВ УМВС України у Вiн.обл. 15.06.2000
Рік народження 1972
Освіта вища, Межрегiональна академiя управлiння персоналом, магiстр
Стаж керівної роботи (років) 8
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав З 01.07.2004 р. начальник Вiнницького шляхового управлiння Управлiння мiського господарства, з 2007 р. директор ТОВ "Вiндор".
Опис Ревiзiйною комiсiєю проводиться перевiрка господарсько-фiнансової дiяльностi АТ, його дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв. Ревiзiйна комiсiя складає висновки на пiдставi рiчних звiтiв та балансiв. Ревiзiйна комiсiя зобов'язана вимагати скликання позачергових загальних зборiв акцiонерiв або проведення засiдання Спостережної ради АТ у разi, якщо виникла загроза iнтересам АТ або виявлено зловживання посадових осiб АТ. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв члена ревiзiйної комiсiї не отримував. Cтаж керiвної роботи 7 рокiв, попередня посада - з 2007 р. директор ТОВ "Вiндор" (21032, м. Вiнниця, пров.Грибоєдова,10)
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член ревiзiйної комiсiї
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Мельник Галина Олексiївна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АВ № 155176, виданий Ленiнський РВ УМВС України у Вiн.обл. 17.08.2000
Рік народження 1951
Освіта середньотехнiчна, Iвано-Франкiвське технiчне училище, закройщик
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав З 1981 р. касир в мiськiй лазнi.
Опис Ревiзiйною комiсiєю проводиться перевiрка господарсько-фiнансової дiяльностi АТ, його дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв. Ревiзiйна комiсiя складає висновки на пiдставi рiчних звiтiв та балансiв. Ревiзiйна комiсiя зобов'язана вимагати скликання позачергових загальних зборiв акцiонерiв або проведення засiдання Спостережної ради АТ у разi, якщо виникла загроза iнтересам АТ або виявлено зловживання посадових осiб АТ. Змiни щодо посадової особи не було. Посадова особа емiтента не має непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини. Винагороду, в тому числi у натуральнiй формi, за виконання обов'язкiв члена ревiзiйної комiсiї не отримувала. Cтаж керiвної роботи 0 рокiв, попередня посада - з 1981 р. касир в мiськiй лазнi.